Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Interesse in een nieuwe terrasvloer?

Vraag het inspiratieboek aan!

Openingstijden

Op zaterdag 27-04 zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

Maandag t/m vrijdag*
08.00-17.00 uur
Zaterdag (op afspraak)
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Contactgegevens

Adres
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Telefoon
033 - 303 73 37
WhatsApp
06 - 30 74 04 74
E-mail
info@exclusievedakterrassen.nl

Beoordeling van onze klanten


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen

Een nieuw balkon aanleggen in één dag

Een nieuwe balkonvloer laten aanleggen in één dag? Dat is mogelijk! Wilt u uw balkon of kleine dakterras laten renoveren, dan kunnen wij dit voor u realiseren in één dag. Dit is mogelijk bij een oppervlakte tot wel 15-18 m2, afhankelijk van de hoeveelheid zaagwerk. Hier leest u over de mogelijkheden en de kosten.

Een nieuw balkon aanleggen in één dag
Een nieuw balkon aanleggen in één dag
Een nieuw balkon aanleggen in één dag
Balkon-Amersfoort-Zen-Stone-Grip-1
dakterras-nieuw
Renswoude-balkon-tegels-5

Balkon laten aanleggen in één dag

De dag begint met het afvoeren van de oude tegels en, indien nodig, het opruimen van alle rommel op de ondergrond. We plakken een looppad af door de woning, of gaan met een lift buitenom als dat mogelijk is. Oude betontegels, rubbertegels of vlonderplanken halen we weg. We vegen de dakbedekking of de balkonondergrond schoon. Zo maken we een frisse start!

Balkonvloer op tegeldragers

Hierna zetten we de tegeldragers uit waarmee we een strakke, stabiele en vlakke vloer gaan creëren. Om de vloer op de juiste hoogte te krijgen, gebruiken we verstelbare tegeldragers die op elke hoogte tussen de 3 en 30 centimeter kunnen. Ligt de ondergrond een stuk lager dan de drempels, dan maken we hier een veilig en comfortabele doorgang van!

Lichtgewicht balkontegels

Op de tegeldragers plaatsen we vervolgens de balkontegels. We werken vrijwel altijd met lichtgewicht tegels van keramiek. Dit zijn onderhoudsarme balkontegels die kleurvast, anti-slip en krasbestendig zijn én niet groen worden!

Genieten van het luxe resultaat

Aan het eind van de dag is uw nieuwe balkon klaar. Oude tegels of een verweerde vlonder zijn verleden tijd! Uw terras is onderhoudsarm en luxe geworden. Tijd om ervan te genieten!

Kosten balkonvloer aanleggen

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van een balkonvloer? De prijzen voor een balkonvloer hangen natuurlijk af van de grootte van het balkon en van welke tegels u kiest. Wat u in ieder geval krijgt is een luxe, onderhoudsarme balkonvloer die er strak, stabiel en kaarsrecht bij ligt!

Kosten keramische tegels balkonvloer

Het assortiment keramische tegels is groot en bestaat uit allerlei formaten. De afmetingen van een tegel zijn bepalend voor de prijs. Vaak is een 60x60 tegel de meest voordelige keuze. De prijzen van luxe, keramische balkontegels liggen tussen de 45,- en 85,- per m2. Daar komen aanlegkosten bij en materiaalkosten van tegeldragers. 

Aanlegkosten balkonvloer

Bij aanlegkosten voor uw balkonvloer moet u denken aan de arbeid van onze monteurs, maar ook aan materialen als tegeldragers en kit. Soms is een verrijker of goederenlift nodig om de oude en nieuwe materialen af- en aan te voeren. Ook speelt de hoeveelheid zaagwerk en het tegelformaat mee. Globaal gezien zijn de kosten voor de aanleg van tegels op uw balkon 150,- tot 350 per m2. Dit is inclusief tegels, tegeldragers en arbeid. Mogelijk komen er kosten bij als we oude materialen afvoeren. Ook kunt u nog kiezen voor bloembakken, verlichting of kunstgras!

Offerte balkon aanvragen

U ziet wel dat een prijsindicatie geven maatwerk is. Er zijn gewoon veel factoren die de kosten voor een balkonvloer bepalen. Bent u benieuwd naar een prijsindicatie of complete offerte voor uw balkon? We vertellen u graag meer!


Direct een offerte aanvragen 

393
X
Onderhoudsarm-dakterras

Geniet u binnenkort ook van uw terras?

Ziet u zichzelf al zitten op uw nieuwe terras? Ontvang vrijblijvend een gratis offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw dakterras of balkon! 

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

* verplicht veld