Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Interesse in een nieuwe terrasvloer?

Vraag het inspiratieboek aan!

Openingstijden

Op zaterdag 27-04 zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

Maandag t/m vrijdag*
08.00-17.00 uur
Zaterdag (op afspraak)
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Contactgegevens

Adres
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Telefoon
033 - 303 73 37
WhatsApp
06 - 30 74 04 74
E-mail
info@exclusievedakterrassen.nl

Beoordeling van onze klanten


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen

Zwevend dakterras op tegeldragers

aanleg-dakterras-systeem
tegeldragers-dakterras-leidingen
tegeldragers-tegel-uitnemen
aanleg-dakterras-systeem-dragers
aanleg-dakterras-dragers
Uitneembare-tegels-dakterras
aanleg-dakterras-systeem
tegeldragers-dakterras-leidingen
tegeldragers-tegel-uitnemen
aanleg-dakterras-systeem-dragers
aanleg-dakterras-dragers
Uitneembare-tegels-dakterras

Verstelbare tegeldragers voor dakterras

Hoe leg je een goed dakterras aan? Wat is de beste manier om een mooie balkonvloer te maken? Exclusieve Dakterrassen heeft hiervoor een uniek systeem dat ons de mogelijkheid biedt om maatwerkoplossingen te realiseren. De basis hiervan wordt gevormd door tegeldragers die in hoogte verstelbaar zijn.  

Balkon of terras op perfecte hoogte

Een hoge afstap naar buiten, een schuin aflopende ondergrond en hoogteverschillen op het dak. Zomaar wat voorbeelden van obstakels die vragen om een specialistische aanpak. Door te werken met dragers die we op verschillende hoogtes kunnen afstellen, overbruggen wij allerlei hoogteverschillen. Het resultaat voor u:

 Een perfect vlakke vloer op uw dakterras of balkon, ook op een schuine ondergrond

 Een vlakke doorgang van binnen naar buiten, zonder hoge drempel of afstap

 Een goede afwatering onder de tegels

 Een strakke vloer met gelijke afstand tussen alle tegels dankzij geïntegreerde afstandhouders

 

We werken met verstelbare tegeldragers waarvan u de meest gebruikte soorten hierboven ziet. Met extra opzetstukken zijn nog wat grotere hoogtes te bereiken.

In hoogte verstelbare dakterrasdragers

Zullen we eens inzoomen op één van de bovenstaande tegeldragers? De afbeelding hieronder laat de verstelbare tegeldrager van 11-15 centimeter zien. Links ziet u de drager wanneer deze op de laagste stand ingesteld staat: de onderkant van de tegel komt op 11 centimeter hoogte te liggen. Rechts ziet u dezelfde drager, maar dan met ingesteld op een hoogte van 15 centimeter. Met al deze verstelbare tegeldragers kunnen we dus elke hoogte instellen!

Balkonvloer zonder afstap

Hieronder ziet u één van de voordelen in beeld: de vloer op uw balkon of dakterras sluit perfect aan bij de vloer binnenshuis. Geen (hoge) afstap meer, maar een vlakke en veilige doorgang!

Leidingen uit het zicht 

Een ander voordeel is dat er ruimte onder de tegels beschikbaar blijft, doordat de hele vloer op dragers rust. Hieronder werken we stroomkabels, waterleidingen, afvoerbuizen en andere systemen weg. Zo blijft dat allemaal uit het zicht. Wanneer er onderhoud of een inspectie plaatsvindt, zijn de tegels eenvoudig van de dragers te tillen. Een ander voordeel van het systeem van dragers is dat regenwater onder de tegels heel goed weg kan stromen richting de afvoerpijp. Zo blijft er geen water op uw terras staan. 

Lichtgewicht en draagkrachtig

Een balkonvloer of dakterras van keramische tegels op dragers heeft erg veel draagkracht. U kunt er zonder problemen plantenbakken en tuinmeubilair op plaatsen. Het gewicht dat de tegels en de dragers aan kunnen ligt respectiefelijk op 800 en 1000 kilo per m2. De keramische tegels zijn zelf licht van gewicht: een tegel van 60x60 cm weegt 17 kilo. Dat is de helft van het gewicht van een betontegel in hetzelfde 60x60-formaat!

De beste manier om een dakterras of balkon aan te leggen

Deze combinatie van draagkracht en een laag eigen gewicht maakt keramische tegels op dragers dé perfecte manier om een dakterras of balkon aan te leggen. Met dit systeem kunnen wij op vrijwel alle daken en balkons een keramische vloer aanleggen.

 

Direct een offerte aanvragen 


Offerte dakterras aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een dakterras- of balkonvloer van keramische tegels? Onze adviseurs horen graag van u!


Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe
345