Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Interesse in een nieuwe terrasvloer?

Vraag het inspiratieboek aan!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag*
08.00-17.00 uur
Zaterdag (op afspraak)
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Contactgegevens

Adres
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Telefoon
033 - 303 73 37
WhatsApp
06 - 30 74 04 74
E-mail
info@exclusievedakterrassen.nl

Beoordeling van onze klanten


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen

Luxe dakterrastegels van keramiek

daktuin
dakterras-bergen (13)
Balkon-aanleggen-tegels-Bilthoven-1
Dakterras-luxe-tegels-Ermelo
Den Bosch 1 (5)
Balkon-tegels-aanleggen-EDE (2)
Rotterdam-dakterrassen-tegels-aanleggen (11)
Dakterras-aanleggen-Leersum-8
daktuin
dakterras-bergen (13)
Balkon-aanleggen-tegels-Bilthoven-1
Dakterras-luxe-tegels-Ermelo
Den Bosch 1 (5)
Balkon-tegels-aanleggen-EDE (2)
Rotterdam-dakterrassen-tegels-aanleggen (11)
Dakterras-aanleggen-Leersum-8

Lichtgewicht dakterrastegels

Woont u in een appartement, penthouse of flatwoning? Grote kans dat u een prachtig balkon of dakterras heeft. Het aanleggen van tegels en het inrichten van een dakterras tot een mooie buitenruimte kan dan een hele opgave zijn. Want u ziet er tegenop dat een houten vlonder groen en glad wordt. U wilt geen wiebelende dakterrastegels op rubbers. En geen composietplanken die krom trekken.

Gelukkig kunt u nu kennismaken met de nieuwste materialen en technieken, waarmee Exclusieve Dakterrassen werkt. Ontdek de voordelen!

Goed om te weten: wij werken alleen op bestaande dakterrassen en balkons. Bouwkundige aanpassingen en werkzaamheden aan de dakconstructie doen wij niet.

Vuil en glad dakterras voorkomen

Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer van mooie tegels op uw dakterras of balkon. Geen overlast meer van erg vuile en gladde tegels op uw terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een terrasvloer, waardoor het genieten kan beginnen. Met de beste techniek en de mooiste tegels toveren wij uw dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat. 

Van rommelig naar strak

Van onderhoudsgevoelig naar onderhoudsarm

Van wiebelend naar stabiel

Van hoge afstap naar vlakke doorgang

Van gevaarlijk naar veilig

Dakterras met keramische tegels

Dit alles bereikt u door te kiezen voor lichtgewicht keramische dakterrastegels. Kent u keramiek nog niet als terrastegels? Maak kennis met dit materiaal! Een innovatie op het gebied van dakterrasvloeren met ongekende voordelen. Keramiek steekt met kop en schouders uit boven planken van composiet en houten vlonders. Hardhout en composiet worden veel gebruikt voor balkons en dakterrassen, maar onze specialisten bevelen altijd lichtgewicht keramische tegels aan. Dit levert u het meest duurzame, comfortabele resultaat op én biedt u de grootste keuze uit formaten, kleuren en dessins. Keramiek is een onderhoudsarm alternatief voor composietplanken en hardhouten vlonders.  

Vergelijk de materialen zelf

Onderhoudsvriendelijk: Blijven de tegels/planken schoon; kunt u ze makkelijk schoonmaken?
Stroefheid: Blijven de tegels/planken stroef; worden ze niet glad door groene aanslag of mos?
Draagkracht: Kunt u zware bloembakken en meubilair op de tegels/planken zetten?
Levensduur: Gaan de tegels/planken lang mee en blijven ze lang mooi?
Kleurvastheid: Blijft de kleur van de planken/tegels lang mooi?
Comfort: Voelen de tegels/planken prettig aan, ook wanneer u op blote voeten loopt?
Assortiment: Hoeveel keuze heeft u in soorten, formaten en kleuren?
Demontabel: Kunt u de tegels/planken er makkelijk uit halen en weer terugleggen?
Prijs-kwaliteit: Is de prijs aantrekkelijk; is de prijs-kwaliteit-verhouding goed?

 

 

Onderhoudsarme tegels dakterras

Zullen we het materiaal keramiek eens nader bekijken? Bij Exclusieve Dakterrassen werken we uitsluitend met keramische terrastegels. Deze tegels bieden u namelijk de beste eigenschappen en de meeste voordelen! Een dakterras van keramische tegels is duurzaam, lichtgewicht, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en wordt niet glad bij nattigheid. Het assortiment keramische tegels is enorm groot en divers.  

Dakterrastegels met lange levensduur

Keramiek is een duurzame materiaalsoort. Een dakterras van keramische tegels is slijtvast, kleurvast en krasbestendig. U kunt er werkelijk decennia lang mee vooruit! De aanleg van zo'n terrasvloer is een toekomstbestendige investering. 

Tegels dakterras makkelijk schoon

Keramiek is erg makkelijk schoon te houden. Vuil en vlekken hechten zich niet. Dat scheelt al een heel stuk, want de tegels worden daardoor niet snel vies. Wanneer er toch vuil op de vloer komt, hoeft u niet veel moeite te doen. Een vloer van keramische tegels op uw dakterras is gewoon met een dweil schoon te maken! Onderhoudsvriendelijker kan niet. 

Dakterras tegels niet glad

Een dakterras van keramiek is comfortabel en veilig. Keramische tegels zijn en blijven stroef bij natte weersomstandigheden. De structuur van de tegels voelt prettig aan, zelfs wanneer u op blote voeten loopt. Dat betekent optimaal genieten in alle weersomstandigheden! 

 

 

Lichtgewicht en demontabel

Keramische tegels zijn perfect te verwerken op dakterrassen dankzij het relatief lage gewicht. Een vloer van keramische tegels vraagt weinig van de dakconstructie. Een bijkomend voordeel: de tegels zijn eenvoudig op te tillen van hun dragers. Dit is handig wanneer er onderhoud plaatsvindt aan het dak of aan de systemen die onder de vloer liggen.

Groot assortiment keramische tegels

Modern, natuurlijk, kleurrijk, warm: zomaar wat stijlen waar u uit kunt kiezen. Het assortiment keramische tegels is enorm uitgebreid! Wat spreekt u aan? Vierkante tegels van 60x60cm of 75x75cm, rechthoekige van 40x80cm of 45x90cm of langwerpige van 120x30cm? De keuze uit structuren en dessins is ook heel ruim. U zult versteld staan van de mogelijkheden! 

Video aanleg dakterras

Het aanleggen van een dakterras, dat gaat zo in z'n werk:

Assortiment keramische tegels

Een deel van ons assortiment dakterrastegels kunt u direct online bekijken! Wilt u alle tegels zien en direct advies en inspiratie ontvangen van onze adviseurs? Bezoek dan onze showroom. 

Bekijk keramische tegels online 

Bezoek onze showroom 


Offerte dakterras aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een dakterras- of balkonvloer van keramische tegels? Onze adviseurs horen graag van u! Via 'Bestand toevoegen' kunt u een foto van de huidige situatie toevoegen.


Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe
396