Beoordeling van onze klantenVeelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen


Neem contact op

Exclusieve Dakterrassen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

T. 033 - 303 73 37
E. info@exclusievedakterrassen.nl


Exclusieve Dakterrassen is onderdeel van Sandro Groep

Luxe dakterrassen van keramische tegels

Onderhoudsarme-tegels-dakterras-houten

Luxe dakterrastegels

Woont u in een appartement, penthouse of flatwoning? Grote kans dat u een prachtig balkon of dakterras heeft. Het inrichten van een terras tot een mooie buitenruimte kan dan een hele opgave zijn. Want u ziet er tegenop dat een houten vlonder groen en glad wordt. U wilt geen wiebelende betontegels op rubbers. Gelukkig kunt u nu kennismaken met de nieuwste materialen en technieken, waarmee Exclusieve Dakterrassen werkt. Ontdek de voordelen!

Nooit meer een vuil en glad dakterras

Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer op uw dakterras of balkon. Nooit meer een vuil en glad terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een maatwerkoplossing, waardoor het genieten kan beginnen. Met de beste techniek en de mooiste materialen toveren wij uw dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat. 

Van rommelig naar strak

Van onderhoudsgevoelig naar onderhoudsvrij

Van wiebelend naar stabiel

Van hoge afstap naar vlakke doorgang

Van gevaarlijk naar veilig

Dakterras met keramische tegels

Dit alles bereikt u door te kiezen voor keramische tegels. Kent u keramiek nog niet als terras? Maak kennis met deze tegels! Een innovatie op het gebied van dakterrasvloeren met ongekende voordelen. Keramiek steekt met kop en schouders uit boven planken van composiet en houten vlonders. Hardhout en composiet worden veel gebruikt voor balkons en dakterrassen, maar onze specialisten bevelen altijd keramiek aan. Dit levert u het meest duurzame, comfortabele resultaat op én biedt u de grootste keuze uit formaten, kleuren en dessins.  

Vergelijk de materialen zelf

Onderhoudsvriendelijk: Blijven de tegels/planken schoon; kunt u ze makkelijk schoonmaken?
Stroefheid: Blijven de tegels/planken stroef; worden ze niet glad door groene aanslag of mos?
Draagkracht: Kunt u zware bloembakken en meubilair op de tegels/planken zetten?
Levensduur: Gaan de tegels/planken lang mee en blijven ze lang mooi?
Kleurvastheid: Blijft de kleur van de planken/tegels lang mooi?
Comfort: Voelen de tegels/planken prettig aan, ook wanneer u op blote voeten loopt?
Assortiment: Hoeveel keuze heeft u in soorten, formaten en kleuren?
Demontabel: Kunt u de tegels/planken er makkelijk uit halen en weer terugleggen?
Prijs-kwaliteit: Is de prijs aantrekkelijk; is de prijs-kwaliteit-verhouding goed?

Onderhoudsarme tegels dakterras

Zullen we het materiaal keramiek eens nader bekijken? Bij Exclusieve Dakterrassen werken we het liefst met keramiek. Dit materiaal biedt u namelijk de beste eigenschappen en de meeste voordelen! Een dakterras van keramische tegels is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en wordt niet glad. Het assortiment keramiek is enorm uitgebreid.  

Dakterrastegels met lange levensduur

Keramiek is een duurzame materiaalsoort. Een dakterras of balkonvloer van keramische tegels is slijtvast, kleurvast en krasbestendig. U kunt er werkelijk decennia lang mee vooruit! De aanleg van zo'n terrasvloer is een toekomstbestendige investering. 

Tegels dakterras makkelijk schoon

Keramiek is erg makkelijk schoon te houden. Vuil en vlekken hechten zich niet. Dat scheelt al een heel stuk, want de tegels worden daardoor niet snel vies. Wanneer er toch vuil op de vloer komt, hoeft u niet veel moeite te doen. Een vloer van keramische tegels op uw dakterras is gewoon met een dweil schoon te maken! Onderhoudsvriendelijker kan niet. 

Dakterras tegels niet glad

Een balkonvloer of dakterras van keramiek is comfortabel en veilig. Keramische tegels zijn en blijven stroef, ook bij natte weersomstandigheden. De structuur van de tegels voelt prettig aan, zelfs wanneer u op blote voeten loopt. Dat betekent optimaal genieten in alle weersomstandigheden! 

 

 

Lichtgewicht en demontabel

Keramiek is perfect te verwerken op dakterrassen dankzij het lage gewicht. Een vloer van keramische tegels vraagt weinig van de dakconstructie. Een bijkomend voordeel: de tegels zijn eenvoudig op te tillen van hun dragers. Dit is handig wanneer er onderhoud plaatsvindt aan het dak of aan de systemen die onder de vloer liggen.

Groot assortiment keramische tegels

Modern, natuurlijk, kleurrijk, warm: zomaar wat stijlen waar u uit kunt kiezen. Het assortiment keramische tegels is enorm uitgebreid! Wat spreekt u aan? Vierkante tegels van 60x60cm of 75x75cm, rechthoekige van 40x80cm of 45x90cm of langwerpige van 120x30cm? De keuze uit structuren en dessins is ook heel ruim. U zult versteld staan van de mogelijkheden! 

Assortiment keramische tegels

Een deel van ons assortiment dakterrastegels kunt u direct online bekijken! Wilt u alle tegels zien en direct advies en inspiratie ontvangen van onze adviseurs? Bezoek dan onze showroom.


Bekijk keramische tegels online 

 


Bezoek onze showroom 

 

Offerte dakterras aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een dakterras- of balkonvloer van keramische tegels? Onze adviseurs horen graag van u!


Direct een offerte aanvragen 

Offerteaanvraag

Vraag uw offerte aan via het onderstaande formulier

Nu aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 15.30 uur

Contact
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
T. 033 - 303 73 37
info@exclusievedakterrassen.nl
Waarom Exclusieve Dakterrassen?
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
  • Maatwerkoplossingen
  • Uniek systeem & de beste materialen
  • Totaalpakket voor compleet terras
  • Onderhoudsarm resultaat
  • Enthousiaste medewerkers
  • Uitstekende service & garantie
396