Offerte aanvragen
Beoordeling 9,4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Gouda

Dakterras aanleggen in Gouda

Dakterras-aanleggen-Gouda

Nieuw dakterras aanleggen in Gouda

Wilt u vanaf een dakterras uitkijken over het mooie Gouda? Wanneer u een nieuw dakterras laat bouwen, is Exclusieve Dakterrassen uw partner voor de aanleg van een luxe terrasvloer en bijpassende hekwerken! Ook zijn er vele mogelijkheden om het terras compleet te maken met buitenverlichting, kunstgras en bloembakken. Zo kan zelfs een heuse daktuin ontstaan!

Luxe terrasvloer dakterras Gouda

Wilt u genieten van optimaal comfort op uw dakterras, kies dan voor een onderhoudsarme tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen. Het aanbod keramische tegels voor dakterrassen biedt u de keuze uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Zo is er voor elke woonstijl en gewenste sfeer een tegel te vinden die bij u past! Houdt u van een luxe natuursteenlook, een mediterrane beige tegel of gaat u voor de natuurlijke look van een houtnerfstructuur? Of toch een stoere betonlook? Alles is mogelijk!

Hekwerk dakterras 

Een nieuw dakterras vraagt meestal om een balustrade. Deze monteren wij graag voor u. In het assortiment hekwerken vindt u verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van tegelvloeren op dakterrassen. Is er naar uw dak nog geen dakopgang via een dakluik of opbouw? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer plaatsen! 

Vergunning dakterras Gouda

Voor het bouwen van een geheel nieuw dakterras hebt u mogelijk een omgevingsvergunning van de gemeente Gouda nodig. Ook kan een inspectie van de constructie nodig zijn. Schakelt u hiervoor een architect of bouwkundige in, dan denken wij met plezier mee.


Dakterras renoveren in Gouda

Hebt u al een dakterras bij een woning in Gouda en is het tijd om de tegelvloer of vlonders te vervangen? We leggen graag een nieuwe, onderhoudsarme tegelvloer aan op uw dak! 

Betontegels dakterras Gouda vervangen

Wanneer u nu betontegels op wiebelige rubbers hebt liggen, herkent u deze problemen wel: de tegels liggen instabiel, ze zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Daar weten wij wel raad mee! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u in Gouda een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Gouda vervangen

Hebt u al een dakterras en ligt daar misschien een vlonder van houten planken? Dan zijn de vlonderplanken (zeker in het najaar en de winter) hoogstwaarschijnlijk vaak groen en glas. Ook gaat hout op den duur rotten. Dat is erg onveilig en oncomfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, in een duurzame materiaalsoort, zonder de nadelen van een houten vlonder. Ook het afvoeren van de oude vlondermaterialen nemen we u uit handen. 


Offerte dakterras aanleggen Gouda

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Gouda? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe
418