Offerte aanvragen
Beoordeling 9,4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Amsterdam

Dakterras aanleggen Amsterdam

Dakterras-aanleggen-Amsterdam-1

Nieuw dakterras aanleggen in Amsterdam

Wilt u een nieuw dakterras laten maken in Amsterdam? Exclusieve Dakterrassen verzorgt voor u de aanleg van terrasvloer en hekwerken! Ook kleden we uw dakterras graag aan met buitenverlichting en bloembakken. Zelfs kunstgras behoort tot de mogelijkheden.

Luxe terrasvloer dakterras Amsterdam

Met een luxe tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen kunt u optimaal genieten van uw dakterras in Amsterdam! In de grote collectie keramische tegels kunt u kiezen uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Voor elke woonstijl is er een passende dakterrastegel te vinden. Gaat u voor een mediterrane look van beige natuursteen? Of voor een luxe look van donker natuursteen? Wie een alternatief zoekt voor een houten vlonder op het dakterras, kan zéker een mooie houtlooktegel vinden. 

Hekwerk dakterras 

Naast een tegelvloer op een nieuw dakterras, plaatst Exclusieve Dakterrassen ook graag uw hekwerk. Er zitten verschillende soorten balustrades in het assortiment. U kunt kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is gespecialiseerd in de aanleg van onderhoudsarme dakterrasvloeren. Heeft uw dak nog geen dakopgang middels een opbouw of dakluik? Dan kunt u daar een andere specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een luxe terrasvloer plaatsen. 

Vergunning dakterras Amsterdam

Wanneer u een geheel nieuw dakterras wilt laten maken, heeft u mogelijk een omgevingsvergunning van de gemeente Amsterdam nodig. Ook kan het belangrijk zijn om een architect of bouwkundig specialist naar de staat van de constructie te laten kijken. 


Dakterras renoveren in Amsterdam

Hebt u een bestaand dakterras in Amsterdam en is het tijd om dit te renoveren? We verzorgen voor u graag de aanleg van een nieuwe terrasvloer! 

Betontegels dakterras Amsterdam vervangen

Liggen er op uw bestaande dakterras oude betontegels? Dan herkent u deze problemen wel: de tegels zijn verweerd en groen, liggen wiebelig op rubbers en het terras is een golvend geheel. Dat kan anders! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in Amsterdam in een luxe buitenruimte. Met onderhoudsarme keramische tegels creëren we een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Amsterdam vervangen

Hebt u op een bestaand dakterras houten vlonders liggen? Grote kans dat deze groen en glad zijn of zelfs verrotting vertonen. Oncomfortabel en onveilig! Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat veilig, antislip en kleurvast is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Zo behoudt u de natuurlijke uitstraling van hout, zonder de nadelen van een houten vlonder. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kan Exclusieve Dakterrassen ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Amsterdam

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Amsterdam? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Amsterdam

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Amsterdam. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

410