Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Vraag uw GRATIS inspiratieboek aan

Nu geheel vernieuwd!

DIRECT AANVRAGEN

.


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen


Openingstijden

Uitsluitend op afspraak:

Maandag t/m vrijdag
08.00-17.00 uur

Zaterdag
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Project van de maand mei 2021

Verscholen in de binnenstad van Utrecht ligt het dakterras van Marijke en René te blinken in de zon. In deze zomerse sferen waan je je in het zonnige Italië. Vlak voor de zomer werd het dakterras gerenoveerd.  

Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Project van de maand mei 2021
Klantinterview-project-van-de-maand-Utrecht
Utrecht-dakterras-renovatie
Houten-vlonder-dakterras-vervangen
Dakterras-betegelen-Utrecht
Keramische-tegels-op-tegeldragers-dakterras
Dakterras-tegels-aanleggen
Aanleg-dakterras-Utrecht
Utrecht-keramische-tegels
Tegels-op-dragers-dakterras
Nieuwe-dakterrras-tegels
Utrecht-dakterras-tegels

De buitenlucht stroomt ons tegemoet als we plaatsnemen aan de eettafel van Marijke en René. Door de open deuren straalt het nieuwe dakterras ons toe, met zijn zonnige tegels. “Deze tegels zijn veel lichter van kleur dan de oude vlonderplanken. Het geeft zelfs meer licht in de woonkamer!”, merkt Marijke enthousiast op.  

Dakterrasvlonder vervangen

In de oude situatie lagen er hardhouten planken, waarvan er meerdere verrot waren. Toen de planken weggehaald waren, heeft een loodgieter eerst het dakleer vernieuwd. “We hadden de verrotte planken wel kunnen vervangen, maar dit was wel hét moment om het dak te renoveren”, vertelt Marijke. Het oude terras was vaak glad. “We hadden zes vuilniszakken modder en rommel dat er allemaal onder lag”, herinnert Marijke zich.

Mogelijkheden dakterrasvloer

René en Marijke zijn op internet gaan zoeken naar de mogelijkheden voor een dakterras. “Wij kenden de keramische tegels niet, maar kwamen op jullie website terecht.” Bij hun oriëntatie stond het stel er blanco in. “We gingen ons oriënteren op wat er allemaal kon. We waren verbaasd wat er mogelijk is!”  

Het grote assortiment dakterrastegels verraste hen. “In eerste instantie ging mijn voorkeur uit naar een grijze tegel”, blikt Marijke terug. “Maar René had wat andere ideeën, dus we waren er nog niet direct uit”, lacht ze. Omdat de tegels mooi moesten passen bij de rand van het dakterras en de vloer van het appartement, viel grijs toch af.  

Ze kozen voor de zonnige, beige tint. Om de keuze makkelijker te maken, nam de werkvoorbereider van Exclusieve Dakterrassen drie optionele tegels mee toen hij het terras kwam inmeten. Met deze service weet de klant zeker dat de kleur van de tegel goed past op het dakterras. 

Dakterras aanleggen in centrum Utrecht

Bij de aanleg was de logistiek een uitdaging, omdat de levering van de tegels in de binnenstad van Utrecht niet zo makkelijk ging. Vervolgens bleek de bouwlift net niet in het steegje naast het terras te passen. Dus was het sjouwen geblazen: alle tegels werden via de trap omhoog getild. “De monteurs bleven goedgemutst. Ze werkten door in de regen, ze zijn prettig in de omgang en hebben goed inzicht”, vertelt Marijke.

Voordelen dakterrasvloer keramische tegels

Na de aanleg van hun nieuwe terrasvloer, zijn René en Marijke druk geweest met het inrichten. “We hebben wat nieuwe potten en moesten even goed kijken hoe we alles gingen neerzetten. We moeten alleen nog twee nieuwe stoeltjes, maar we hebben natuurlijk al veel plezier van het terras gehad!”  

Marijke is lovend over de voordelen van hun nieuwe dakterrasvloer. “Het is echt super dat de tegels op gelijke hoogte liggen met de drempel. Ook de waterafvoer onder de tegels door is heel fijn. En de afvoerput ligt nu netjes onder het terras. Dat was eerst een obstakel. Het terras is veel veiliger en comfortabeler geworden,” vindt Marijke. Ook de stabiliteit noemt ze als heel fijn voordeel. “De houten vloer lag op afschot en nu is het terras gewoon helemaal waterpas. En de afstap is er niet meer. Daar is heel goed over nagedacht. Het is supertop!”, besluit ze.  

Meer foto's zien? Bekijk het fotoalbum op Facebook! Like dan direct even onze Facebookpagina om ons te volgen!
 

Offerte dakterras aanvragen

Bent u benieuwd naar een prijsindicatie of complete offerte voor uw dakterras of balkon? We vertellen u graag meer!


Direct een offerte aanvragen 

Categorie
Dakterras / Vierkante tegels

306