Offerte aanvragen
Beoordeling 9,4. Lees klantbeoordelingen
Vraag uw GRATIS inspiratieboek aan


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen


Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak: 
08.00 - 15.30 uur

Dakterras op tegeldragers aanleggen in Goirle

In Goirle, vlakbij Tilburg, hebben we een groot dakterras van 50 vierkante meter voorzien van keramische tegels. De uitdaging bij dit project was het gebruik van tegeldragers met verschillende hoogtes, vanwege hoogteverschillen in de dakbedekking.

Dakterras op tegeldragers aanleggen in Goirle
Dakterras op tegeldragers aanleggen in Goirle
Dakterras op tegeldragers aanleggen in Goirle
Onstwedde-aanleg-dakterras
Onstwedde-tegels-dakterras
Onstwedde-Dakterras-tegels

Lichtgewicht dakterrastegels

De keramische tegels die de bewoners kozen, zijn de Stones Pierrebleue Sablée. Dit zijn tegels van 60x60x2 cm met een fraaie, lichtgrijze kleur. Keramiek is dankzij het relatief lage gewicht en de geringe dikte heel erg geschikt als materiaal voor uw dakterras- of balkonvloer.

Tegels op tegeldragers

De ondergrond vertoonde verschillen in hoogte. Een veel voorkomend probleem bij dakterrassen! Ons systeem van tegeldragers is hier dé oplossing voor. Wij hebben in Onstwedde gewerkt met tegeldragers van verschillende hoogtes om de hoogteverschillen weg te werken. Hieronder ziet u bijvoorbeeld hoe een tegeldrager van 11-15 centimeter op de minimale hoogte van 11 centimeter staat, met daarnaast dezelfde drager op de maximale hoogte van 15 centimeter.

Wilt u ook zo'n mooi terras?

Een strakke, egale en stabiele keramische vloer is het resultaat. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom of vraag direct een offerte aan!

Categorie
Dakterras / Vierkante tegels

306