Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Interesse in een nieuwe terrasvloer?

Vraag het inspiratieboek aan!

Openingstijden

Op zaterdag 27-04 zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

Maandag t/m vrijdag*
08.00-17.00 uur
Zaterdag (op afspraak)
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Contactgegevens

Adres
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Telefoon
033 - 303 73 37
WhatsApp
06 - 30 74 04 74
E-mail
info@exclusievedakterrassen.nl

Beoordeling van onze klanten


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen

De 4 mooiste houtlooktegels voor balkons

Wist u dat keramische tegels met houtlook het beste alternief zijn voor houten vlonders? Misschien is een onderhoudsarme en luxe balkon- of dakterrasvloer van keramische tegels ook wel iets voor u! Wanneer u een hardhouten vlonder wilt vervangen moet u deze 4 mooiste houtlooktegels voor balkons en dakterrassen eens bekijken.

De 4 mooiste houtlooktegels voor balkons

Keramische tegels voor dakterras en balkon

1. Signature 30x120x2 cm plankformaat tegels

De eerste keramische balkontegel met houtlook die we uitlichten is de Signature van MBI. In de naam ziet u het Engelse woord voor handtekening, maar ook de term 'natuur' komt erin terug. Deze houtlooktegels hebben letterlijk de 'handtekening van de natuur' in zich. Het is net echt hout!

De Signature-tegels zijn er in drie kleurtinten: de Signature Havana, de Signature Dakota en de Signature Artico. Deze tegels hebben een warme uitstraling die doet denken aan kersenhout, maar dan met een wat zachtere kleur. Luxe en natuurlijk tegelijk! 

Hieronder toont onze specialist de Signature Dakota van 30x120x2 cm.

 

2. Nau keramische balkontegels

Tegels die naast een houtlook ook echt houtreliëf hebben, dat zijn de Nau keramische tegels van MBI. Een duidelijke houtstructuur geeft deze tegels een supernatuurlijke uitstraling.

Deze keramische dakterrastegels zijn er in twee kleuren: de Nau Fado en de Nau Indie. De Nau Fado is wat lichter van kleur en de Nau Indie heeft een kleurrijkere uitstraling.

Hieronder ziet u de Nau Indie van 30x120x2 cm tijdens de aanleg van een terras.

 

3. Noon balkontegels stoere uitstraling

Er zijn ook keramische tegels met een echt robuuste en stoere houtlook. De serie Noon-tegels van MBI heeft bijvoorbeeld een echte steigerhout-uitstraling! Deze tegels kunt u kiezen wanneer u van een stoere en verweerde uitstraling houdt. 

Deze tegels voor balkons en dakterrassen zijn verkrijgbaar als Noon Honey, Noon Daylight en Noon Ember. Alledrie deze tegels hebben hun eigen kleurnauance. De Noon Daylight is bijvoorbeeld wat lichter en lijkt echt op steigerhout dat al een tijdje buiten ligt. De Noon Honey heeft een warmere honingkleur, zoals de naam al doet vermoeden. De Noon Ember zit hier een beetje tussenin. 

Onze specialist toont de Noon Ember 30x120x2 cm. 

 

4. Aequa Cirrus keramische tegels 40x120x2 cm

Als nummer vier kozen we een keramische tegel met houtlook in een rechthoekig formaat. Naast alle plankformaten zijn er namelijk ook tegels van 40x120x2 cm! De tegels uit de Aequa-serie zijn met dit trendy formaat echt eigentijdse dakterrastegels.

Deze keramische balkon- en dakterrastegels zijn er in vijf kleurnuances: Castor, Cirrus, Mix, Silver en Tur.

 

Showlocatie balkon- en dakterrastegels

Wilt u alle keramische houtlooktegels voor balkons en dakterrassen bekijken? Kom langs in Woudenberg en ontmoet onze adviseurs!

Bezoek onze showroom om alle tegels te bekijken 

393
X
Onderhoudsarm-dakterras

Geniet u binnenkort ook van uw terras?

Ziet u zichzelf al zitten op uw nieuwe terras? Ontvang vrijblijvend een gratis offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw dakterras of balkon! 

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

* verplicht veld