Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Utrecht

Dakterras aanleggen in Utrecht

Dakterras-Utrecht

Nieuw dakterras aanleggen in Utrecht

U woont in het mooie Utrecht en wilt graag een dakterras laten maken? Exclusieve Dakterrassen is er voor u als het gaat om de aanleg van een terrasvloer en hekwerken! Daarnaast hebben we allerlei extra's om uw dakterras een sfeervolle buitenruimte te maken, zoals buitenverlichting, bloembakken en zelfs kunstgras! 

Luxe terrasvloer dakterras Utrecht

Met een onderhoudsarme tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen op uw dakterras kunt u 100% genieten van uw terras in Utrecht! In het assortiment keramische dakterrastegels kiest u uw dakterrastegels uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Passend bij elke woonstijl en sfeer. Denk aan de warme look van beige natuursteen of de luxe uitstraling van een donkere hardsteen. Of kiest voor een mooie houtlook, als duurzaam alternatief voor een houten vlonder.

Hekwerk dakterras 

Wilt u bij de bouw van een dakterras een mooie balustrade laten plaatsen? Dit doen we graag voor u! In het assortiment vindt u verschillende soorten hekwerken. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van tegelvloeren op dakterrassen. Is er naar uw dak nog geen dakopgang via een dakluik of opbouw? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer plaatsen! 

Vergunning dakterras Utrecht

Voor het bouwen van een geheel nieuw dakterras hebt u wellicht een omgevingsvergunning van de gemeente Utrecht nodig. Ook kan een inspectie van de constructie nodig zijn. Schakelt u hiervoor een architect of bouwkundige in, dan denken wij met plezier mee.


Dakterras renoveren in Utrecht

Is het tijd om uw bestaande dakterras in Utrecht te renoveren? We leggen graag een nieuwe tegelvloer aan op uw dak! 

Betontegels dakterras Utrecht vervangen

Grote kans dat er op uw huidige dakterras oude betontegels liggen. Dan herkent u deze problemen wel: de tegels liggen te wiebelen op rubbers, de tegels zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Dat lossen we op! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in Utrecht in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Utrecht vervangen

Hebt u een bestaand dakterras met een vlonder van houten planken? Grote kans dat de vlonderplanken groen en glad zijn of zelfs (beginnen te) verrotten. Dat is erg onveilig en niet comfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, in een duurzame materiaalsoort, zonder de nadelen van een houten vlonder. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kunnen wij ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Utrecht

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Utrecht? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Utrecht

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Utrecht. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

412