Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Rotterdam

Dakterras aanleggen Rotterdam

Rotterdam-dakterrassen-tegels-aanleggen (15)

Nieuw dakterras aanleggen in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en wilt u een nieuw dakterras laten maken? Exclusieve Dakterrassen verzorgt voor u de aanleg van terrasvloer en hekwerken! Daarnaast hebben we vele opties voor de aankleding van uw dakterras met buitenverlichting, bloembakken en zelfs kunstgras! 

Luxe terrasvloer dakterras Rotterdam

Een luxe tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen betekent optimaal genieten van uw dakterras in Rotterdam! In ons grote assortiment keramische tegels vindt u dakterrastegels in allerlei formaten, kleuren en dessins. Voor elke woonstijl is er een passende terrastegel te vinden. Gaat u voor een zomerse uitstraling van beige natuursteen? Of voor een luxe look van donker natuursteen? Ook voor een houten vlonder hebben we een alternatief: schitterende houtlooktegels!

Hekwerk dakterras 

Een mooi en veilig hekwerk is belangrijk. De montage hiervan verzorg Exclusieve Dakterrassen ook graag voor u. Er zitten verschillende soorten balustrades in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van onderhoudsarme dakterrasvloeren. Is er naar uw dak nog geen dakopgang met een opbouw of dakluik? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer monteren! 

Vergunning dakterras Rotterdam

Mogelijk hebt u een omgevingsvergunning van de gemeente Rotterdam nodig wanneer u een geheel nieuw dakterras wilt laten maken. Ook kan het nodig zijn om een architect of bouwkundig specialist de constructie te laten inspecteren.


Dakterras renoveren in Rotterdam

Is het tijd om uw bestaande dakterras in Rotterdam te renoveren? We verzorgen voor u graag de aanleg van een nieuwe terrasvloer! 

Betontegels dakterras Rotterdam vervangen

Liggen er op uw huidige dakterras oude betontegels? Dan herkent u deze problemen wel: de tegels liggen te wiebelen op rubbers, de tegels zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Dat pakken we graag aan! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in Rotterdam in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Rotterdam vervangen

Hebt u een bestaand dakterras met een houtvlonder? Grote kans dat de vlonderplanken groen en glad zijn of zelfs (beginnen te) verrotten. Dat is erg onveilig en verre van comfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, zonder de nadelen van een vlonder van echt hout. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kan Exclusieve Dakterrassen ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Rotterdam

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Rotterdam? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Rotterdam

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Rotterdam. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

411