Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Ede

Dakterras aanleggen Ede

dakterras-balkon-aanleg-ede

Nieuw dakterras aanleggen in Ede

Wilt u een mooi dakterras laten maken bij uw appartement in Ede? De mogelijkheden bij Exclusieve Dakterrassen zijn de aanleg van een terrasvloer op uw dakterras, het plaatsen van hekwerken en het aanbrengen van fraaie extra's zoals plantenbakken, buitenverlichting, kunstgras en sedum.

Lichtgewicht dakterrastegels leggen dakterras Ede

Voor onze luxe terrasvloeren hebben we een uitgebreid assortiment keramische tegels. Deze dakterrastegels zijn 2 centimeter dik. Dit zorgt ervoor dat ze laag in gewicht zijn. Keramiek is krasbestendig, 100% kleurvast, altijd stroef en eenvoudig schoon te maken. Vuil hecht zich niet, omdat de tegels van zeer hard gebakken materiaal zijn. 

Hekwerk dakterras Ede

In samenwerking met lokale partners kunt u bij ons elk gewenst hekwerk laten plaatsen op uw dakterras in Ede. Van een glazen balustrade tot een stijlvol hekwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u kiezen uit een aantal standaard hekwerken in ons assortiment. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is gespecialiseerd in de aanleg van onderhoudsarme dakterrasvloeren. Heeft uw dak nog geen dakopgang middels een opbouw of dakluik? Dan kunt u daar een andere specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een luxe terrasvloer plaatsen. 

Vergunning dakterras Ede

Wanneer u een geheel nieuw dakterras wilt laten maken, heeft u mogelijk een omgevingsvergunning van de gemeente Ede nodig. Ook kan het belangrijk zijn om een architect of bouwkundig specialist naar de staat van de constructie te laten kijken. 


Dakterras renoveren in Ede

Hebt u een bestaand dakterras in Ede en is het tijd om dit te renoveren? We verzorgen voor u graag de aanleg van een nieuwe terrasvloer! 

Betontegels dakterras Ede vervangen

Veel dakterrassen hebben betontegels. De problemen zijn talrijk: tegels wiebelen op rubbers, zijn niet meer schoon te krijgen, worden groen en glad, hebben een grauwe uitstraling en de randen van uw terras zijn niet netjes afgewerkt. Dat kan anders! Uw dakterras in Ede kunnen we omtoveren tot een luxe en onderhoudsarme buitenruimte. Met keramische daktegels creƫren we een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Ede vervangen

Hebt u op een bestaand dakterras houten vlonders liggen? Grote kans dat deze groen en glad zijn of zelfs verrotting vertonen. Oncomfortabel en onveilig! Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat veilig, antislip en kleurvast is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Zo behoudt u de natuurlijke uitstraling van hout, zonder de nadelen van een houten vlonder. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kan Exclusieve Dakterrassen ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Ede

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Ede? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Ede

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Ede. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

425