Offerte aanvragen
Beoordeling 9,4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Den Haag

Dakterras aanleggen in Den Haag

Dakterras-Den-Haag

Nieuw dakterras aanleggen in Den Haag

U woont in Den Haag en wilt uitkijken over de hofdstad vanaf een mooi dakterras? Voor de aanleg van een luxe terrasvloer en eventueel balustrades zorgen wij! Verder hebben we allerlei extra's om uw dakterras een sfeervolle buitenruimte te maken, zoals buitenverlichting, bloembakken en zelfs kunstgras! 

Luxe terrasvloer dakterras Den Haag

Een onderhoudsarme tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen op uw dakterras zorgt voor optimaal comfort. Het aanbod keramische dakterrastegels biedt u de keuze uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Zo is er voor elke stijl en sfeer een passende tegel te vinden! Houdt u van een luxe natuursteenlook, een mediterrane beige tegel of gaat u voor de natuurlijke look van een houtnerfstructuur? Of toch een stoere betonlook? Alles is mogelijk!

Hekwerk dakterras 

Is bij het plaatsen van een nieuw dakterras een balustrade nodig? Deze monteren wij graag voor u. In het assortiment vindt u verschillende soorten hekwerken. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van tegelvloeren op dakterrassen. Is er naar uw dak nog geen dakopgang via een dakluik of opbouw? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer plaatsen! 

Vergunning dakterras Den Haag

Voor het bouwen van een geheel nieuw dakterras hebt u wellicht een omgevingsvergunning van de gemeente Den Haag nodig. Ook kan een inspectie van de constructie nodig zijn. Schakelt u hiervoor een architect of bouwkundige in, dan denken wij met plezier mee.


Dakterras renoveren in Den Haag

Is het tijd om uw bestaande dakterras in Den Haag te renoveren? We leggen graag een nieuwe tegelvloer aan op uw dak! 

Betontegels dakterras Den Haag vervangen

Hoe ziet uw oude terras eruit? Misschien liggen er oude betonnen stoeptegels. Dan herkent u deze problemen wel: de tegels liggen te wiebelen op rubbers, de tegels zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Dat lossen we op! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in Den Haag in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Den Haag vervangen

Hebt u een bestaand dakterras met een vlonder van houten planken? Dan zijn de vlonderplanken (zeker in het najaar en de winter) vast en zeker groen en glad. Ook gaat hout op den duur rotten. Dat is erg onveilig en niet comfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, in een duurzame materiaalsoort, zonder de nadelen van een houten vlonder. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kunnen wij ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Den Haag

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Den Haag? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Den Haag

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Den Haag. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

413