Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Den Bosch

Dakterras aanleggen in Den Bosch

Den-bosch-balkontegels-leggen (3)

Nieuw dakterras aanleggen in Den Bosch

Hebt u een appartement of woning in het mooie 's Hertogenbosch en gaat u een dakterras realiseren? Exclusieve Dakterrassen is uw partner voor de aanleg van een luxe terrasvloer en bijpassende hekwerken. Ook zijn er vele mogelijkheden om het terras compleet te maken met buitenverlichting, kunstgras en bloembakken. Zo kan een heuse daktuin ontstaan!

Luxe terrasvloer dakterras Den Bosch

Wilt u genieten van optimaal comfort op uw dakterras, kies dan voor een onderhoudsarme tegelvloer van Exclusieve Dakterrassen. Het aanbod keramische tegels voor dakterrassen biedt u de keuze uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Zo is er voor elke woonstijl en gewenste sfeer een tegel te vinden die bij u past! Houdt u van een luxe natuursteenlook, een mediterrane beige tegel of gaat u voor de natuurlijke look van een houtnerfstructuur? Of toch een stoere betonlook? Alles is mogelijk!

Hekwerk dakterras 

Een nieuw dakterras vraagt meestal om een balustrade. Deze monteren wij graag voor u. In het assortiment hekwerken vindt u verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van tegelvloeren op dakterrassen. Is er naar uw dak nog geen dakopgang via een dakluik of opbouw? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer plaatsen! 

Vergunning dakterras Den Bosch

Voor het bouwen van een geheel nieuw dakterras hebt u wellicht een omgevingsvergunning van de gemeente 's Hertogenbosch nodig. Ook kan een inspectie van de constructie nodig zijn. Schakelt u hiervoor een architect of bouwkundige in, dan denken wij met plezier mee.


Dakterras renoveren in Den Bosch

Hebt u al een dakterras en is het tijd om de tegelvloer of vlonders te vervangen? We leggen graag een nieuwe, onderhoudsarme tegelvloer aan op uw dak! 

Betontegels dakterras Den Bosch vervangen

Wanneer u nu betontegels op wiebelige rubbers hebt liggen, herkent u deze problemen wel: de tegels liggen instabiel, ze zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Daar weten wij wel raad mee! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u in Den Bosch een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Den Bosch vervangen

Hebt u al een dakterras en ligt daar misschien een vlonder van houten planken? Dan zijn de vlonderplanken (zeker in het najaar en de winter) hoogstwaarschijnlijk vaak groen en glas. Ook gaat hout op den duur rotten. Dat is erg onveilig en oncomfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, in een duurzame materiaalsoort, zonder de nadelen van een houten vlonder. Ook het afvoeren van de oude vlondermaterialen nemen we u uit handen. 


Offerte dakterras aanleggen Den Bosch

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Den Bosch? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in 's Hertogenbosch

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Den Bosch. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

414