Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
  • Home
  • Dakterras Almere

Dakterras aanleggen in Almere

Dakterras-Almere

Nieuw dakterras aanleggen in Almere

Woont u in Almere en wilt graag een nieuw dakterras laten bouwen? Bij Exclusieve Dakterrassen kunt u terecht voor een luxe terrasvloer en bijpassende balustrades! Daarnaast hebben we allerlei extra's om uw dakterras een sfeervolle buitenruimte te maken, zoals buitenverlichting, bloembakken en zelfs kunstgras.

Luxe terrasvloer dakterras Almere

Met een onderhoudsarme tegelvloer van keramische tegels, geplaatst door Exclusieve Dakterrassen, kunt u onbezorgd genieten van uw terras in Almere! In het assortiment keramische dakterrastegels kiest u uw dakterrastegels uit allerlei formaten, kleuren en dessins. Passend bij elke woonstijl en sfeer. Denk aan de warme look van beige natuursteen of de luxe uitstraling van een donkere hardsteen. Of kiest voor een mooie houtlook, als duurzaam alternatief voor een houten vlonder.

Hekwerk dakterras 

Wilt u bij de bouw van een dakterras een mooie balustrade laten plaatsen? Dit doen we graag voor u! In het assortiment vindt u verschillende soorten hekwerken. Zo kunt u kiezen uit een luxe glazen afscheiding in een zwart frame, een zwart hekwerk met ronde spijlen en een taupe hekwerk met platte spijlen. 

Toegang dakterras

Exclusieve Dakterrassen is specialist in de aanleg van tegelvloeren op dakterrassen. Is er naar uw dak nog geen dakopgang via een dakluik of opbouw? Dan kunt u daar een specialist voor inschakelen. Is de toegang tot het dakterras gerealiseerd, dan komen wij graag een terrasvloer plaatsen! 

Vergunning dakterras Almere

Mogelijk hebt u een omgevingsvergunning van de gemeente Almere nodig voor de opbouw van een nieuw dakterras. Ook kan een inspectie van de constructie nodig zijn. Schakelt u hiervoor een architect of bouwkundige in, dan denken wij met plezier mee.


Dakterras renoveren in Almere

Is het tijd om uw bestaande dakterras in Almere te renoveren? We leggen graag een nieuwe tegelvloer aan op uw dak! 

Betontegels dakterras Almere vervangen

In het verleden werden veel dakterrassen voorzien van betontegels. Hebt u deze betontegels ook op uw dak liggen? Dan herkent u deze problemen wel: de tegels liggen te wiebelen op rubbers, de tegels zijn verweerd en groen en het terras is een golvend geheel. Dat lossen we op! Wanneer we uw betontegels mogen vervangen, verandert uw dakterras in een luxe buitenruimte. Een vlakke, stabiele en luxe terrasvloer wordt werkelijkheid als we bij u een exclusieve buitenruimte gaan creĆ«ren! Natuurlijk verzorgen we ook de afvoer van de oude tegels wanneer u dat wilt.

Houten vlonder dakterras Almere vervangen

Hebt u een bestaand dakterras met een vlonder van houten planken? Grote kans dat de vlonderplanken groen en glad zijn of zelfs (beginnen te) verrotten. Dat is erg onveilig en niet comfortabel. Wilt u een onderhoudsarm alternatief, dat antislip, kleurvast en veilig is? Kies dan voor onze keramische houtlooktegels! Daarmee krijgt u de natuurlijke uitstraling van hout, in een duurzame materiaalsoort, zonder de nadelen van een houten vlonder. Voor het afvoeren van de oude vlondermaterialen kunnen wij ook zorgen. 


Offerte dakterras aanleggen Almere

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakterrasaanleg in Almere? Met een offerte op maat geven we u graag een overzicht van de kosten. 

Offerteformulier

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

 


Gerealiseerde dakterrassen in Almere

Exclusieve Dakterrassen heeft ruime ervaring met projecten in Almere. Laat u inspireren door deze voorbeelden!

416