Offerte aanvragen
Beoordeling 9.4. Lees klantbeoordelingen
Interesse in een nieuwe terrasvloer?

Vraag het inspiratieboek aan!

Openingstijden

Op zaterdag 27-04 zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

Maandag t/m vrijdag*
08.00-17.00 uur
Zaterdag (op afspraak)
08.00-15.30 uur

 

Maak een afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

AFSPRAAK MAKEN

.

Contactgegevens

Adres
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Telefoon
033 - 303 73 37
WhatsApp
06 - 30 74 04 74
E-mail
info@exclusievedakterrassen.nl

Beoordeling van onze klanten


Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op vragen die we vaak krijgen!

Veelgestelde vragen

Het terras van... meneer en mevrouw Van Delft

In 'Het terras van...' leest u verhalen van mensen die genieten van hun luxe dakterras of balkon. Zij vertellen over het plezier dat zij beleven aan hun nieuwe terrasvloer. In deze eerste aflevering: meneer en mevrouw Van Delft uit Houten. 

Het terras van... meneer en mevrouw Van Delft

Van monumentale boerderij naar penthouse

Ze woonden twintig jaar lang in een rijksmonument, op een steenworp afstand van hun huidige penthouse. Vanaf het dakterras wijst meneer Van Delft de monumentale boerderij in kwestie aan. "Gekocht als een bouwval en helemaal zelf opgeknapt", vertelt hij. De laatste jaren werd het onderhoud te veel. Het penthouse waar zij nu wonen hebben ze gebouwd zien worden. "We zeiden altijd: als dat bovenste appartement te koop komt, gaan wij er wonen. En het kwám te koop!" Voor meneer en mevrouw Van Delft was de keuze toen makkelijk. 

Penthouse met groot terras

Eén ding zouden ze wel gaan missen: de tuin bij hun vorige woning vonden zij erg leuk. "Wij zochten dus iets met een groot terras. Als je een tuin van 1100 vierkante meter gewend bent, moet je niet op een balkonnetje van twee bij drie meter komen. We wisten dat bij dit penthouse een groot terras zat. Dat is natuurlijk fantastisch!"

Alternatief betontegels dakterras

Zo werd het penthouse hun nieuwe woning. Alleen het grote dakterras zag er niet zo fraai uit. "Er lagen hier van die betontegels en dat vonden we helemaal niets. Die tegels zijn vies en smerig en dan kan ik nog elk jaar twee dagen de hogedrukspuit erop zetten om alle rotzooi eraf te krijgen." Meneer en mevrouw Van Delft gingen op zoek naar een alternatief. Zij oriënteerden zich op de mogelijkheden bij een dakterras, op vier hoog. Eén ding was daarbij erg belangrijk voor hen: "Het ging ons vooral om materiaal dat niet glad mag worden."

Keramiek als terrastegel

In hun zoektocht kwamen ze al snel uit bij Exclusieve Dakterrassen. Bij de showroom in Woudenberg maakten meneer en mevrouw Van Delft kennis met de onderhoudsarme keramische dakterrastegels. "Wij kenden keramiek niet als materiaal voor terrastegels. Wij wilden gewoon lichte tegels, of iets met hout of een houtlook. We konden nergens vinden wat we wilden en toen kwamen jullie met die keramische tegels."

We dachten: Hé, dit is het!

Dankzij de voordelen van keramische tegels waren meneer en mevrouw Van Delft snel overtuigd. "We vonden het ten eerste mooie tegels, het was geen beton, je hoeft het niet elk jaar schoon te maken  en het wordt niet glad. Dat zijn gewoon de punten die wij wilden hebben. Want wij willen hier oud worden en over tien jaar willen we nog steeds geen gladde tegels hebben."

Overtuigd door professionele uitleg

Vóór hun bezoek aan de showroom hadden ze afgesproken niet direct te beslissen. Toch stond de handtekening snel onder de offerte. "De offerte die we kregen was een duidelijk verhaal", vertelt meneer Van Delft. "Jullie konden aan al onze wensen voldoen", vult zijn vrouw aan. "Jullie stralen vertrouwen uit. We kregen professionele uitleg over hoe jullie de aanleg doen: dit zijn de dragers, ze kunnen zo hoog, we kunnen ze indraaien, we leggen alles zo recht, zo wordt het gedaan."

Precies wat we zochten.

"De tegels waren precies wat we zochten", zegt mevrouw Van Delft. "We kregen gewoon alles wat we in ons ideaalplaatje hadden!" 

Over het resultaat krijgen zij ook een jaar na de aanleg nog steeds complimenten. "Iedereen die hier komt is enthousiast. Dat komt door die warme houtuitstraling. Ze zeggen gewoon: Wauw!"

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden door dit verhaal en wilt u ook een offerte aanvragen? We staan klaar om u een maatwerkoplossing te bieden!

Direct een offerte aanvragen 

393
X
Onderhoudsarm-dakterras

Geniet u binnenkort ook van uw terras?

Ziet u zichzelf al zitten op uw nieuwe terras? Ontvang vrijblijvend een gratis offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw dakterras of balkon! 

Voeg eventueel een schets met maten en foto's van de huidige situatie toe

* verplicht veld